Over ons

Teamwerk bij uitstek. Dat is de basis van elke succesvolle transactie. Bij CompanyCure kennen we het veld van M&A-adviseurs, corporate finance, advocaten, fiscalisten, accountants, banken en andere betrokkenen. En zij kennen ons. Als ervaren sparring partner of betrokken partijadviseur. In uiteenlopende rollen zorgen we voor een goede match en vlekkeloze afwikkeling. Van due dilligence, informatiememorandum, geheimhoudingsverklaring, intentieverklaring, tot financiering en daadwerkelijke dealmaking. Wij hebben ervaring met allerlei typen transacties, zoals management buy-ins en buy-outs, werknemersparticipaties, activa-passiva transacties, (informal) investments.

Ons Team

Steven Corijn

Steven Corijn

06 2445 7540
Eric Valk

Eric Valk

06 5178 9943
LOES KÖNEMANN

Loes Könemann

06 2865 3068

Ervaring

Kennis, ervaring en een no-nonsense, actieve houding zorgen ervoor dat wij daadwerkelijk waarde toevoegen. Corijn en Valk hebben met hun vele jaren (internationale) managementervaring alle facetten van corporate en MKB-ondernemingen meegemaakt op zowel directie- als managementniveau. Naast zijn afgeronde studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Corijn veelal betrokken bij diverse – maatschappelijke – organisaties. Valk heeft in zijn loopbaan diverse financiële management functies vervuld. Ook is hij jarenlang eigenaar van een administratie kantoor geweest.

“Samen met een aantal andere professionele, gespecialiseerde partners zorgen wij dus voor pragmatische, toegevoegde waarde. Want dát is het waar het onze klanten om te doen is.”

Uitgebreid netwerk

CompanyCure beschikt naast kennis over een uitgebreid netwerk aan DGA’s, ondernemers, directeuren, accountantsbureau’s, investeerders, collega M&A specialisten, advocaten etc. om vraag en aanbod met elkaar in contact te brengen.

Doordat wij een kleine organisatie zijn en ons netwerk goed onderhouden, kunnen wij altijd snel, flexibel en to-the-point schakelen. En dat wordt door onze klanten op prijs gesteld. Je kunt ons dan ook gewoon in het weekend per telefoon of per e-mail bereiken. Wij zien bereikbaarheid dan ook als een ‘must’ om optimale service te kunnen blijven leveren. Een klant wil vaak zo snel mogelijk antwoord, zodat hij/zij ook weer verder kan met zijn proces. En dat werkt.

Meer weten? Bel vrijblijvend via 06 2445 7540.

SAMENWERKING MAES en PARTNERS

De jarenlange ervaring van CompanyCure wordt in de financiële branche aangevuld met de strategisch samenwerking
met branchespecialist MaeS en Partners. 

Uw specialist in
bedrijfsovername voor het MKB