Aanmelden nieuwsbrief

Management buy-in (MBI)

mbi
 

Bij een Management Buy-In (MBI) koopt iemand van buiten de organisatie zich in, in het eigendom en bestuur van een onderneming. Meestal is het een gefaseerd proces, waarbij de huidige eigenaar geleidelijk terugtreedt.

Weet wat u zoekt....

Heeft u helemaal helder wat u zoekt? En past hetgene wat u zoekt ook volledig bij u als persoon? U staat op het punt om geld te investeren in uw toekomst, wat uiteraard een goede afweging waard is. Niet altijd is dit helder bij de MBI-kandidaat. Soms heeft het gewoon wat tijd, discussie en afweging nodig om het antwoord te kunnen concretiseren.

Onze dienstverlening....

Via partnerships en diverse diensten helpen wij MBI-kandidaten om de voor hen juiste keuzes te overwegen. Deze keuzes zijn niet alleen gebaseerd op financiele issues. Via het opstellen van een helder profiel wordt voor u en ons duidelijk welke type onderneming uiteindelijk daadwerkelijk bij u past. Een investering die u hierdoor dubbel en dwars terugverdient.

Contact....

Heeft u altijd al overwogen om een bestaand bedrijf over te nemen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze en het zoeken naar een geschikte onderneming. Telefonisch kunt u ons bereiken via 06-24457540 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bent u een DGA van een bedrijf en ziet u de mogelijkheden om de continuiteit van uw bedrijfsvoering via een MBI-kandidaat te realiseren? Neemt u dan zeker ook contact met ons op. CompanyCure beschikt over een selectief MBI-databestand, waarbij mogelijk uw opvolging in aanwezig is...!

 

logo-klCompanycure