Aanmelden nieuwsbrief

Investeerders gezocht

investeerders
 

Investeerders zijn op zoek naar kansrijke ondernemingen. Het netwerk van informele investeerders is in de loop der jaren stevig aangetrokken. Door de huidige economische situatie is het duidelijk dat - naast banken-  ook investeerders voorzichtiger zijn geworden en investeringscriteria aangescherpt hebben. Het is er dan ook zeker niet gemakkelijker op geworden om de juiste investeerder tegen aannemelijke voorwaarden voor uw investeringsmogelijkheid te vinden. Uiteraard hebben wij hier een antwoord op gevonden...

NB: OOK VOOR CROWDFUNDING kunt u bij ons terecht! Wij zorgen voor een succesvolle begeleiding van het traject en zorgen ervoor dat het crowdfunden succesvol verloopt!

Vraag en aanbod....

CompanyCure Bedrijfsovername B.V.  legt contact tussen financierders en investeerders enerzijds en ondernemers/ondernemingen in diverse sectoren anderzijds. Hiervoor is Rijnmond Participaties i.s.m. een aantal gerenommeerde partners opgericht. Hierbij wordt gekeken door middel van een eigen analyse (quick scan) of een aanvraag kansrijk geacht wordt. Daarbij wordt vaak de verbinding gemaakt tussen investeerders en MBI-kandidaten. Rijnmond Participaties beschikt over een eigen uitgebreid netwerk aan investeerders. Naast de contacten met diverse investeerders, wordt tevens de mogelijkheid tot crowdfunding aangeboden.

Lopende investeringsprojecten....

  • Investeringsmogelijkheid gevraagd (50-75k) in logistiek/productiebedrijf. Kapitaal direct inbrengbaar.
  • Startkapitaal gevraagd voor innovatief start-up inzake bio-analyse
  • Werk- en groeikapitaal voor uniek, digitaal platform (NL)
  • Investeerders gezocht voor onroerend goed (diverse locaties)
  • Financiering gezocht nieuw horecaconcept (ZWN)

Bent u investeerder? Neemt u dan gerust eens contact op met ons op. Wij zijn te bereiken via 06-24457540. Zoekt u een investeerder? Laat het ons dan weten, zodat we u kunnen helpen! Mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Update: 12-02-2020

logo-klCompanycure