Aanmelden nieuwsbrief

Strategie

arrow 

Afstand nemen, strategische opties bepalen, actieplan en doorpakken. Dat is ons devies om uw bedrijf voor te bereiden op eventuele verkoop van uw bedrijf. Niets is tegenwoordig vanzelfsprekend. Denkt u als ondernemer bijvoorbeeld er wel eens over na hoe uw bedrijf er over vijf jaar uit zal zien? Bent u in staat om af en toe afstand van uw dagelijkse bedrijfsvoering te nemen? Staan uw doelstellingen u nog helder op het netvlies? Heeft u uw medewerkers tot ambassadeurs van uw bedrijf gemaakt? De meeste succesvolle bedrijven zorgen dat ze met regelmaat hun strategische focus 'verversen' in het belang van hunzelf, hun bedrijf en hun medewerkers... 

Onze diensten....

Iedere ondernemer heeft soms een duwtje in de juiste richting nodig. Strategische opties op een heldere manier in uw gedachten te krijgen en te structureren. Waardoor u uw doelstellingen kunt bepalen en realiseren. Met een fris en creatief team zorgen wij ervoor dat u blijft of gaat doen waar u goed in bent: ondernemen met succes. En daarbij kijken we naar de toekomstige waarde van uw bedrijf...

Met een stapsgewijze aanpak ondersteunt CompanyCure Bedrijfsovername B.V. ondernemers & organisaties met de volgende strategische diensten:

  • Uitvoeren van een strategiescan
  • Optreden als sparringpartner in het verkoopklaar maken van uw bedrijf
  • Het helpen (her)formuleren van uw missie, visie en strategische doelstellingen
  • Procesmatige begeleiding van strategische sessies

Afhankelijk van de opdracht en uw behoefte wordt in een voorstel een team van personen geformeerd die voor en mét u en uw team aan de slag gaat!

Contact....

Wilt u meer informatie over onze aanpak en de toe te passen methodieken? Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 06-24457540 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

logo-klCompanycure